VSL air

Medewerker Logistiek

VSL Air is in beweging. Vanwege groei van onze organisatie zoeken wij een enthousiaste, flexibele en oplossingsgerichte Medewerker Logistiek die ons team komt versterken.

Wat ga je doen?
Als Medewerker Logistiek ben je medeverantwoordelijk voor de juiste afhandeling van de goederenstroom in het magazijn. Je bent voornamelijk bezig met het orderpicken van de bestellingen die door klanten zijn geplaatst. Wanneer er goederen binnenkomen zorg je ervoor dat deze worden verwerkt en opgenomen in het magazijn. Uiteraard horen hier ook lichte administratieve werkzaamheden bij.

Wie ben jij?
Omdat jij ervoor zorgt dat onze klanten tijdig de producten geleverd krijgen die ze hebben besteld, ben je resultaatgericht en accuraat. Je hebt een MBO 2 werk- en denkniveau en een goede fysieke gesteldheid is belangrijk gezien de aard van het werk. Ervaring is niet vereist, we vinden het vooral belangrijk dat je gemotiveerd bent om in dit vak aan de slag te gaan.

Wat krijg je ervoor terug?
Wij zijn een informeel bedrijf, met korte lijnen en loyale en betrokken collega’s. We hebben veel aandacht voor persoonlijke groei en bieden ruime opleidingsmogelijkheden.

Wat kun je nog meer van ons verwachten:

  • Een marktconform salaris, afhankelijk van ervaring en profiel; 
  • Een goede balans werk en privé: 27 vakantiedagen en 6,5 ADV dagen per jaar; 
  • Een goede pensioenregeling bij PME; 
  • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open. Of je nu een week, maand of jaar bij ons werkt; 
  • Gezamenlijke activiteiten, waaronder jaarlijkse BBQ en jaarlijkse Kerstfair. 

Wie zijn wij?
VSL Air is leverancier van luchtkanalen en luchttechnische apparatuur ten behoeve van luchttechnische installaties. VSL Air maakt deel uit van de Vink Groep waarin meerdere bedrijven op luchttechnisch gebied actief zijn. Met ruim 50 jaar ervaring is VSL Air een betrouwbare partner en ontzorgen we onze klanten. Wij werken in een klein team en hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht voor elkaar en onze klanten. We werken landelijk, maar hebben een sterke regionale functie.

Kom in contact

Is dit de baan voor jou?

Solliciteer nu!

Stuur je motivatiebrief en CV naar HRM@vink-vitae.nl
Eerst nog wat vragen? Bel dan gerust met Lex Verheij 06-20510022